Finn hjelp for:

Psykiske problemer

 

 

Finn hjelp for:

Psykiske problemer

Hjelptilhjelp.no har vært i kontakt med forfatteren Magnus Jackson Krogh om denne nye boken som inngår i "Turbo-Tore"-serien, og som har navnet "Tore begynner på skolen."

 Basert på egne erfaringer på skolen

De som har fulgt ekstra godt med på hans forfatterskap, vil vite at deler av historien er basert på sanne historier fra Kroghs egen skolegang. Dette bekrefter også forfatteren selv overfor hjelptilhjelp.no. Han forteller om boken:

Denne gangen begynner Tore i første klasse, og problemene står i kø for den viltre gutten. Tore har superkrefter, men det er det bare han og leseren som vet. Vi får også vite litt om tiden han gikk i barnehagen.  

Vi spør forfatteren hvem boken retter seg imot, og han forteller at den passer godt for elever i 2. til 3. klasse. 

Det blir en bok for de aller minste. De trenger en bok som forteller at ting kan føles kjipt, at ting ikke alltid blir som man tenker, og at det er okey å "føle". Boken er ikke skummel, det er en søt historie, med sine opp og ned-turer.

Boken skal være et verktøy for foreldre, lærere og mennesker som jobber med barn, og samtidig en morsom historie for store og små, utdyper han.

 

magnus jackson kroghGode tilbakemeldinger

Hvilke tilbakemeldinger får du på bokserien om "Turbo Tore"? 

- Kun positive. Barn og unge har gjort Turbo Tore stor, både i Norge og i Sverige. Han treffer veldig mange mennesker der ute, både jenter og gutter, stor og liten. Den er universiell tror jeg. Det er flott å se at barn forstår Tore Tore, kjenner seg igjen og forstår med av seg selv. Når jeg får "snapper" fra foreldre som viser at barna faktisk setter seg ned å leser, det gleder meg virkelig, sier Krogh. 

Om budskapet i boken er ikke Krogh i tvil om hva som er viktig. 

- Vær dæ sjæl, du kan ikke være noen annen. Det er direkte sitert fra Turbo Tore. Barn og voksen må tørre å stå for den de er, fjerne tabuer rundt psykisk helse, og stå fram med sitt. Drite i hva naboen mener, å følge sine drømmer. Det er noe med det viktigste vi gjør for vår psykiske helse. 

Bildet: Forfatteren Magnus Jackson Krogh

 

Bokslipp i mars

Boken skal være ute hos leserne i mars, men forhåndssalget starter i februar, forteller Krogh. Boken kan bestilles fra nettbutikken til ADHD Inspirasjon så snart den blir gjort tilgjengelig for salg.

Magnus Jackson Krogh er også aktuell med foredragshowet "SAMTALEN", som har blitt sett av mange rundt omkring i landet.

Han forteller at han også skal ut med 2 nye show i 2019. Disse kan du lese mer om på hans nettside ADHD Inspirasjon.

Du finner også Kroghs spilleplan for det nye året her.

turbo tore begynner pa skole

Bilde: Omslag fra den kommende boken

 

Sitere denne artikkelen

 

Bruk gjerne informasjon fra denne artikkelen på din nettside, men husk å legge til lenke.

Skrevet av

ove heradstveit

Ove Heradstveit

Psykolog, spesialist i klinisk samfunnspsykologi. PhD.
 Facebook -  Twitter
- Hjelptilhjelp.no

Les mer om ADHD

ADHD

Idun har ADHD

Idun Bakke er 24 år og har ADHD. Er alle med en ADHD-diagnose aggressive, voldsomme og…