Abonner på vårt nyhetsbrev

Få spennende nyheter om psykisk helse, angst, depresjon, autisme, ADHD, og mye mer

Akkurat nå: 10317 abonnenter

Magnus Jackson Krogh har selv ADHD og har skrevet boken "ADHD: min verste fiende og beste venn". Her kan du lese hva forfatteren selv forteller om boken.

Han forteller at boken forklarer følelser, energi og tanker rundt ADHD, og at den også inneholder råd og tips for en bedre hverdag. Magnus forteller til hjelptilhjelp.no:


Jeg skrev boken fordi noen måtte fortelle hvordan ADHD føles på kroppen. Boken skrevet fra et barns perspektiv, basert på dagbøker og egne erfaringer.

Et hovedpoeng med boken er at mennesker med ADHD er som alle andre, bare med noen ekstra utfordringer og ekstra muligheter. Magnus forteller:

Mennesker med ADHD er som alle andre, med de samme følelsene og de samme tankene. Hvorfor mennesker med ADHD er "mer" mennesker enn andre, det må du lese boken for å finne ut av. Men hovedpoenget er at vi er som alle andre. 

Boken har fått gode tilbakemeldinger. En av tilbakemeldingene lyder slik:

Wow! Det er som å lese om seg selv i noen av tekstene i boka. Jeg både lo, gråt, tok meg noen tenkepauser ang tekstene, for og så lese litt til. Helt til jeg kom til siste side ble jeg nesten litt irritert for at det ikke var noe mer å lese! Dette er første gangen i mitt liv at jeg har lest en HEL bok med innlevelse og forståelse, selv om boka var tynn, så har jeg likevel lest en hel bok. For første gang! Jeg håper det blir skrevet fler! Nå er jeg overhode ikke flau lenger av at jeg har ADHD. Jeg er stolt. Tusen takk Magnus! Du er konge. ~ love ~


 

Vil du kjøpe boken?

Man kan bestille boken på denne nettsiden, eller ved å sende SMS med melding "Bok1" til 48008899.Relatert