facebook 

Hjelptilhjelp.no

Nyheter om ADHD

Siste nyheter om ADHD - Siste nyheter om psykisk helse

Dette skriver ADHD-prosjektet ved K.G. Jebsen Senter for nevropsykiatriske lidelser på sine nettsider. De forteller at gjennom ADHD-prosjektet gjennomfører en forskningsgruppe ved Universitetet i Bergen en bred kartlegging av ADHD hos voksne. Prosjektet startet våren 2004, og vil pågå fram til 2025. 

De skriver på sine nettsider:Vi rekrutterer personer med diagnosen ADHD (hyperkinetisk lidelse), og deres familiemedlemmer.

De har allerede rekruttert 900 personer med ADHD, deres familier, og andre familier som skal fungere som kontrollgruppe i studien.

Dette gjør studien til den største i sitt slag i Norge, og en av de største kliniske studier i verden.

Mye tyder på at pasienter med ADHD-symptomer i voksen alder tilhører en kjernegruppe med spesielt alvorlig ADHD, der genetiske komponenter antas å være sentrale, ifølge nettsidene til ADHD-prosjektet. Prosjektet skal blant annet bidra til en bedre forståelse av det biologiske grunnlaget for ADHD.

...forskningsresultatene (kan) få direkte konsekvenser for diagnostikk og behandling av en stor og viktig pasientgruppe i Norge.De informerer på sine nettsider:

Ønsker du å delta i ADHD-prosjektet? Ta kontakt! Tlf: 55 58 68 48 Epost: adhdprosjekt@psybp.uib.no

 Kilde

 

 

 

 

 

 

Bøker om psykisk helse

Følg oss på Facebook

Abonner på vårt nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få spennende nyheter om psykisk helse, angst, depresjon, autisme, ADHD, og mye mer

Akkurat nå: 12357 abonnenter

Anbefalt bok (ADHD)

bok adhd

Affiliateannonse