hjelptilhjelp banner

Infinity-vokalist Birgitte Moe (36) fikk diagnosen ADHD for fem år siden. Selv om hun opplevde sukess med bandet, og blant annet spilte for en forsamling på 20.000, opplevde hun artistlivet som vanskelig.

Dette skriver Dagbladet.no i en artikkel om vokalisten som er kjent fra bandet Infinity. 

Konstant urolig

- Jeg var konstant urolig og ukomfortabel i min egen kropp. Jeg følte meg alltid annerledes, forteller hun. - Jeg likte ikke at folk så på meg på scenen. Jeg følte meg så stygg og var redd for at andre skulle se hvem jeg var og hvor lite jeg var verd.

For noen år siden hadde artisten en spesielt vanskelig tid. Hun “selvmedisinerte” seg med hasj, noe som førte til panikkangst, og hun opplevde en sterk mangel på kontroll.

Det var boka «Hyper – en beretning om uro» skrevet av journalist Pernille Dysthe som fikk henne på sporet. Hun kjente seg igjen i beretningen om hovedpersonen som hadde ADHD.

- I dag er jeg glad for at jeg har ADHD, selv om det er tøft. Jeg er en kreativ, fantasifull, glad og veldig empatisk person. Men mye kunne vært annerledes hvis jeg og familien min hadde fått informasjon før.

 

Kilde:

Les mer om ADHD

ADHD

Idun har ADHD

Idun Bakke er 24 år og har ADHD. Er alle med en ADHD-diagnose aggressive, voldsomme og…
ADHD

Dette er min ADHD

Jeg har aldri klart å slappe av. Jeg sliter med å følge samtaler fordi jeg ikke klarer å…