hjelptilhjelp banner

Infinity-vokalist Birgitte Moe (36) fikk diagnosen ADHD for fem år siden. Selv om hun opplevde sukess med bandet, og blant annet spilte for en forsamling på 20.000, opplevde hun artistlivet som vanskelig.

Dette skriver Dagbladet.no i en artikkel om vokalisten som er kjent fra bandet Infinity.



 

Konstant urolig

- Jeg var konstant urolig og ukomfortabel i min egen kropp. Jeg følte meg alltid annerledes, forteller hun. - Jeg likte ikke at folk så på meg på scenen. Jeg følte meg så stygg og var redd for at andre skulle se hvem jeg var og hvor lite jeg var verd.

For noen år siden hadde artisten en spesielt vanskelig tid. Hun “selvmedisinerte” seg med hasj, noe som førte til panikkangst, og hun opplevde en sterk mangel på kontroll.

Det var boka «Hyper – en beretning om uro» skrevet av journalist Pernille Dysthe som fikk henne på sporet. Hun kjente seg igjen i beretningen om hovedpersonen som hadde ADHD.





- I dag er jeg glad for at jeg har ADHD, selv om det er tøft. Jeg er en kreativ, fantasifull, glad og veldig empatisk person. Men mye kunne vært annerledes hvis jeg og familien min hadde fått informasjon før.

 

Kilde:





Videoer om ADHD

Les mer om ADHD

ADHD

Mitt liv med ADHD

Jeg er en av de kreativt "gale". Jeg er en kvinne som fikk diagnosen ADHD i en alder av…

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les spennende nyheter om angst, depresjon, ADHD, autisme, og mye mer.

 
Akkurat nå: 13396 abonnenter