Finn hjelp for:

Psykiske problemer

 

 

Finn hjelp for:

Psykiske problemer

Ingrid (19) hadde egentlig en drøm om å bli dyrlege. Nå drømmer hun bare om å mestre hverdagen og komme videre i livet.Dette skriver Romerikes Blad på sine nettsider. De forteller at hun alltid har hatt en opplevelse av å være litt annerledes, og har opplevd mye mobbing gjennom barndommen.

Først som 15-åring fikk hun diagnosene ADHD, Tourettes og nonverbale lærevansker.

Da jeg fikk diagnosene, fikk jeg på en måte svar på hvorfor jeg var så annerledes. Det gjorde at jeg klarte å komme meg litt videre, forteller Ingrid til RB.no

Ingrid skriver åpent om sin hverdag på bloggen iclm.blogg.no. Det er en hverdag som ikke var slik hun drømte om. Ingrid forteller til RB.no.

Skolen har vært mislykket for meg. Lærerne har ikke møtt diagnosene mine, og jeg har mista mye skolegang.

Hun har ikke fullført videregående skole grunnet disse problemene. Samtidig er hun opptatt av diagnosene ikke skal få definere hvem hun er.

Jeg er jo mye mer enn diagnosene mine. Ja, det er utfordrende å leve med diagnosene, men de er bare en del av meg, og det er ikke så utfordrende som da jeg ikke visste hva som var galt med meg

I disse dager blir hun også utredet for Asperger syndrom og spiseforstyrrelse. Selv om hun har gitt opp drømmen om å fullføre videregående skole, håper hun en dag å kunne jobbe som psykiatrisk sykepleier, ifølge RB.no.

 

Kilde

 

 

Sitere denne artikkelen

 

Bruk gjerne informasjon fra denne artikkelen på din nettside, men husk å legge til lenke.

Skrevet av

ove heradstveit

Ove Heradstveit

Psykolog, spesialist i klinisk samfunnspsykologi. PhD.
 Facebook -  Twitter
- Hjelptilhjelp.no

Les mer om ADHD