facebook 

Hjelptilhjelp.no

Portretter om ADHD

Siste portretter om ADHD - Siste portretter om psykisk helse


Seks år gammel fikk Kristoffer diagnosen ADHD, men det skulle ta lang tid før han fikk hjelpen han trengte. Fred og ro, tettere oppfølging i mindre gruppe er noe av det Kristoffer trekker fram som suksessfaktorer.

Det er nrk.no som første omtalte denne saken. Nrk.no skriver:Det var veldig vanskelig for meg på skolen. Jeg klarte ikke å fokusere, hadde vanskelig for å forstå, hadde lese- og skrivevansker. Karakterene var dårlige under hele skolegangen. Jeg fikk ikke mye hjelp til det jeg trengte, forteller Kristoffer.

Kristoffer holder jevnlig foredrag i regi av ADHD Norge Troms.

Nrk.no skriver også at det var først etter videregående skole at Kristoffer fikk hjelp som han opplevde som nyttig - i forbindelse med en utdanning som han tok - og hvor han fikk toppkarakter. Han forteller til nrk.no:

Jeg fikk eget kontor hvor jeg kunne sitte i fred, jeg hadde en person som fulgte meg opp hele tiden. Det å ha mindre grupper og å la elevene bruke masse tid på oppgaver, det tror jeg på. Da tror jeg det lykkes for mange, sier Kristoffer.

 

Kilde:

- Jeg ble veldig utagerende, ropte og hylte, ødela ting. Nrk.noAnnonse

Les mer om ADHD

Skam - en mammas bekjennelse

Skam er et tema som er sårt for mange av oss mammaer til barn og ungdom med ADHD. Noe mange av oss føler på, ofte, og som få av oss snakker om. Først nå er jeg klar til å sette ord på min skamfølelse over ADHD diagnosen til min…
ADHD

Idun har ADHD

Idun Bakke er 24 år og har ADHD. Er alle med en ADHD-diagnose aggressive, voldsomme og…
ADHD

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les spennende nyheter om angst, depresjon, ADHD, autisme, og mye mer.

 
Akkurat nå: 13160 abonnenter