Finn hjelp for:

Psykiske problemer

 

 

Finn hjelp for:

Psykiske problemer

Boken omtales av forlaget på følgende måte.

Boken handler om en sykepleiers personlige erfaringer med behandling av egen angst og traumer, med vekt på kroppsbaserte behandlingsformer sett opp mot andre behandlingsmetoder.Pasient/behandler relasjon, utredning, helseangst, panikkangst, traumer, pårørende, motivasjon, trening med mer berøres i boken.

Et utdrag fra bokens første kapittel:

«Da jeg ble syk»: «..... Jeg var meget urolig under søvn, og et par ganger våknet jeg av at jeg hadde sparket hull i lakenet og tredd foten gjennom hullet. Jeg aner ikke hvordan jeg klarte å få til dette. For å si det mildt, så ble jeg rimelig overrasket da jeg våknet opp og satt fast i lakenet. Jeg fortalte om dette til en psykolog senere, og hun syntes det var så morsomt at hun lo. Jeg, på , syntes ikke det var spesielt komisk selv om jeg var i stand til å se humoren i det som hadde skjedd......»

Et utdrag fra bokens fjerde kapittel: «Panikkangst og behandling»: «....Jeg pleier gjerne å beskrive et anfall på følgende måte, når jeg ønsker at andre skal få innblikk i hvordan jeg opplever det: Tenk deg at du er i et fly, flere tusen meter over bakken. Så blir du kastet ut av dette flyet, uten fallskjerm.......»

Annonse: Ark bokhandel

Sitere denne artikkelen

 

Bruk gjerne informasjon fra denne artikkelen på din nettside, men husk å legge til lenke.

Skrevet av

ove heradstveit

Ove Heradstveit

Psykolog, spesialist i klinisk samfunnspsykologi. PhD.
 Facebook -  Twitter
- Hjelptilhjelp.no

Les også

Flere bøker om angst