Finn hjelp for:

Psykiske problemer

 

 

Finn hjelp for:

Psykiske problemer

Boken omtales av forlaget på følgende måte.

Noen ganger må alt falle fra hverandre før man kan bygge noe vidunderlig. Oppdag en unik, morsom og rørende bok som vil få deg til å le, gråte og smile 

HILS PÅ ALEX, EN PAPPA PÅ NOEN-OG-TREDVE ÅR. Han elsker kona si, Jody, men han har glemt hvordan han skal vise det. Han elsker sønnen, men forstår ham ikke. Noe er nødt til å forandre seg. Og det må starte hos ham. 

HILS PÅ ÅTTE ÅR GAMLE SAM. Vakker, full av overraskelser, autist. For ham er verden er puslespill han ikke klarer å legge på egen hånd. 

Men da Sam begynner å spille Minecraft, åpner det seg en verden hvor Alex og Sam begyner å utforske seg selv - og hverandre - på nytt. Klarer denne ødelagte, lille familien å reparere seg selv, bit for bit? 

Den klossete gutten er inspirert av forfatterens egne opplevelser med sin sønn. Den er en virkelighetsnær fortelling om kjærlighet, familiebånd og autisme.

En fin bokanmeldelse av boken er å finne på Heartart, og der står det:

"Den klossete gutten" er en velskrevet roman. Forfatteren har selv en autistisk sønn og skriver derfor av erfaring, til tross for at denne romanen er fiksjon. Sam er absolutt ikke Zac (forfatterens sønn), men mye av det som skjer med ham er inspirert av Zacs liv og det som skjedde med han.

Jeg lærte også mye av boken. Jeg fikk mer innsikt i autisme som (i og med at forfatterens sønn har autisme) jeg kan stole på er svært nøyaktig. Dessuten føltes historien han fortalte svært så realistisk. 

"Den klossete gutten" er en rørende og gripende roman som jeg trygt kan anbefale!

 

Annonse: Ark bokhandel

Sitere denne artikkelen

 

Bruk gjerne informasjon fra denne artikkelen på din nettside, men husk å legge til lenke.

Skrevet av

ove heradstveit

Ove Heradstveit

Psykolog, spesialist i klinisk samfunnspsykologi. PhD.
 Facebook -  Twitter
- Hjelptilhjelp.no

Les også

Flere bøker om autisme og Asperger syndrom