Finn hjelp for:

Psykiske problemer

 

 

Finn hjelp for:

Psykiske problemer

Gustav Koi har nå gitt ut en ny bok om Asperger syndrom. Denne gangen med tittelen: "Asperger - det skjulte syndrom. Boken handler om godt voksne med diagnosen Asperger syndrom, men historien begynner i barndommen.

Dette forteller forfatteren selv til hjelptilhjelp.no.Han har tidligere skrevet flere bøker som omhandler Asperger syndrom. Bøkene "Hjelp, veien mot Asperger syndrom" og "Jakten på sanneten om Asperger syndrom" kan bestilles på SPISS Forlag sine nettsider.

 Nå er boken endelig i salg. Forfatteren forteller:

"Asperger -det skjulte syndrom" er en ny bok som kan kjøpes. Prisen er 265,- og kan bestilles på e-post koi@buktaleren.no eller på SMS 98423118. Kan også bestilles gjennom facebook på en PM.

 

Les mer om boken her

Boken er tidligere blitt omtalt på hjelptilhjelp.no, og du kan lese den saken her:

Fine tilbakemeldinger på tidligere bøker

På sin nettside viser han også til kommentarer som er kommet på hans tidligere bøker:

“Jeg har ikke lest hele boka enda, men så langt har jeg et veldig godt inntrykk av boka. Den har ikke som mål å gi et entydig fasitsvar, men den gir et bredt spekter av meninger og oppfatninger fra ulike hold.

Kjempebra at bidragsyterene er både fagfolk og mennesker som selv har diagnosen. Og kjempebra at gruppen med aspergere er svært sammensatt både i alder, kjønn, mm.

Og jeg har også inntrykk av at gruppen med fagfolk er ganske sammensatt - fra ulike leire. På denne måten blir den en veldig troverdig fagbok, etter min oppfatning. Man får ikke følelsen av å bli "indoktrinert" av en bestemt type synspunkt, men man får følelsen av å delta selv, altså selv gjøre seg opp tanker og meninger underveis.  

Det at mennesker som selv har Asperger syndrom (AS) bidrar med oppfatninger og litt personlig fra egne liv, gjør at boka også får et preg av litt "historier fra virkeligheten" og det syns jeg er spennende... Og få servert litt fra andres personlige liv er alltid spennende og interessant. Å sitere svarene fra disse menneskene og også fra fagfolka gjør at boka blir mye mer spennende og interessann synes jeg.

Og du er god til å holde det hele sammen med dine egne kommentarer og meninger og synspunkter. Jeg føler ikke at dine meninger fremtrer som bastante eller veldig dominerende, men fungerer mer som en rød tråd mellom det de andre sier. ”  

Mor til gutt med AS

Flere tilbakemeldinger, blant annet en positiv omtale fra forfatteren Gro Dahle, kan du lese på buktaleren.no.

 

Sitere denne artikkelen

 

Bruk gjerne informasjon fra denne artikkelen på din nettside, men husk å legge til lenke.

Skrevet av

ove heradstveit

Ove Heradstveit

Psykolog, spesialist i klinisk samfunnspsykologi. PhD.
 Facebook -  Twitter
- Hjelptilhjelp.no

Les mer om autisme

Autisme og Aspergers syndrom

Klar og sterk tale

Hjerteåpnende vakkert og uendelig sårt om å være forelder til et barn som er annerledes.…