facebook 

Hjelptilhjelp.no

Nyheter om autisme

Siste nyheter om autisme - Siste nyheter om psykisk helse

Hjerteåpnende vakkert og uendelig sårt om å være forelder til et barn som er annerledes. Hva vil det egentlig si, å elske noen?Slik innleder en bokanmeldelse i Dagsavisen som omtaler boken Tung tids tale.

De skriver videre:

Allereie tittelen på Olaug Nilssens nye bok, hennar sjette, er smått genial. «Tung tids tale» er tittelen på eit kjend dikt av Halldis Moren Vesaas, det som startar med at «Det heiter ikkje: eg – no lenger. / Heretter heiter det: vi.»

Mange har lese diktet på skulen, men hugsar kanskje ikkje korleis det held fram, med ei sterk oppmoding om at «Alt du kan løfte av børa til bror din, / Må du ta på deg», før det konkluderer med at «Det hjelper da litt, nokre få forfrosne / at du er varm!»

Dagsavisen skriver også: For «Tung tids tale» er ei bok som handlar om varme. Om kjærleik. Og om å løfte tunge bører. Ofte aleine, i motbakke, medan ein allereie er utsliten. Det er ein sjølvbiografi, om å vere mor til ein son med autisme, og om å måtte kjempe etter avlasting innan eit treigt og tungrodd hjelpeapparat.

Les hele bokanmeldelsen her

Vil du kjøpe boken? Du finner den hertung tids tale

Skrevet av

ove heradstveitOve Heradstveit

Psykolog, spesialist i klinisk samfunnspsykologi
Facebook - Twitter
- Hjelptilhjelp.no

Annonse

Les mer om autisme

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les spennende nyheter om angst, depresjon, ADHD, autisme, og mye mer.

 
Akkurat nå: 13160 abonnenter