Finn hjelp for:

Psykiske problemer

 

 

Finn hjelp for:

Psykiske problemer

SHUTi (Sleep Healthy Using The Internet) er et interaktivt nettbasert behandlingsprogram utviklet for å hjelpe folk som har problemer med å sove.

Dette skriver sovnmestring.no på sine nettsider. Der forteller de at SHUTi-programmet er utviklet basert på behandling for søvnløshet (insomni) som er utviklet i løpet av de siste 20 årene, og som i en rekke studier har vist seg å ha god effekt.SHUTi er et interaktivt nettbasert behandlingsprogram utviklet for å hjelpe voksne mennesker med insomni. Programmet ble utviklet ved Universitetet i Virginia i USA og er oversatt til norsk.

SHUTi er laget for å gi individuelt tilpasset behandling og anbefalinger til mennesker med søvnvansker; det inkluderer de som enten opplever vansker med å sovne, er plaget av oppvåkninger om natten, eller/og er plaget av for tidlig morgenoppvåkning.

Nå er det åpent for mennesker fra hele landet å melde seg på en studie som et norsk forskerteam for tiden kjører nasjonalt knyttet til dette søvnprogrammet. I forskningsprosjektet vil forskere undersøke effekten av den interaktive SHUTi-behandlingen sammenlignet med det å få vanlige søvnråd. Nærmere bestemt:

Hvis du deltar i forskningsprosjektet vil du ved loddtrekning enten få tilgang til SHUTi-behandlingen eller en nettside med vanlige søvnråd.