Finn hjelp for:

Psykiske problemer

 

 

Finn hjelp for:

Psykiske problemer

Åse Skjølberg har hatt flere perioder med depresjon. Nå bidrar hun til en lærebok om krisene som kan oppstå i livet, og hva de gjør med oss.

Dette skriver nrk.no. De forteller videre:En ny lærebok fra noen av landets fremste fagfolk innen psykisk helse prøver å finne svaret på hvordan vi takler livets store og små kriser, og hvordan helsevesenet kan hjelpe oss med dette.

Åse Skjølberg vært med å skrive den nye boken, som heter Krevende livserfaringer og psykisk helse. Kjell Underlid, Kari Dyregrov og Frode Thuen er redaktører av boken. 

Jeg har hatt mine perioder med dype depresjoner, men jeg tror at jeg har blitt et gladere menneske etter det, forteller hun til nrk.no.

 

I fagboken har hun vært åpen om disse psykiske helseutfordringene. krevende livserfaringer Nå håper hun at hennes erfaringer kan være med å bidra til økt kunnskap hos mennesker som skal lære om psykisk helse og psykisk helsearbeid, hvor den nye fagboken kan bli pensum. 

Hun forteller:

- Det er livet vi snakker om. Alt dette her er deler av livet, så jeg synes det er fint at min dritt kan bli brukt til noe bra. Det vanskeligste, mest krevende jeg har opplevd kan faktisk bli brukt til noe meningsfullt.

 

Kilde

Sitere denne artikkelen

 

Bruk gjerne informasjon fra denne artikkelen på din nettside, men husk å legge til lenke.

Skrevet av

ove heradstveit

Ove Heradstveit

Psykolog, spesialist i klinisk samfunnspsykologi. PhD.
 Facebook -  Twitter
- Hjelptilhjelp.no

Les mer om depresjon

Depresjon

Den mørke depresjonen

Fotografen Thomas Morel er en av Norges fremste fotografer. Bildene hans er enestående -…