facebook 

Hjelptilhjelp.no

Nyheter om depresjon
og bipolar lidelse

Siste nyheter om depresjon / bipolar lidelse - Siste nyheter om psykisk helse


Depresjon er en utbredt psykisk lidelse, men kunnskapen om depresjon er likevel begrenset hos folk flest. Her får du se tre kjente personer som åpent forteller sin historie om depresjon.

   1. Generalmajorens depresjon

    I dette klippet forteller generalmajor Leif Sverre Rosen om den ekstreme opplevelsen det var for han å bli kastet ut i en dyp depresjon.

  2. Komiker Kevin Breels bekjennelser om depresjon

    I dette innslaget møter du komiker Kevin Breel som forteller om det skjulte livet med depresjon, den delen av hverdagen som ingen ser, men som likevel er en smertelig realitet i hans liv.

  3. Andrew Solomon: Depresjon - vår felles hemmelighet    I dette foredraget skildrer forfatter Andrew Solomon på en levende måte hvilken enorm, destruktiv kraft det er i depresjonen, og hans egne reiser for å møte mennesker rundt omkring i verden som er rammet av denne psykiske lidelsen.

 

Her kan du se flere videoer om depresjonSkrevet av

ove heradstveitOve Heradstveit

Psykolog, spesialist i klinisk samfunnspsykologi
Facebook - Twitter
- Hjelptilhjelp.no

Annonse

Les mer om depresjon

Hva er bipolar lidelse, og hva kan være til hjelp?

Den britiske psykologforeningen gav i 2010 ut rapporten Understanding Bipolar Disorder: Why some people experience extreme mood states and what can help. Her leser du en oppsummering av hvordan vi kan forstå bipolare lidelser, og hva som kan være til hjelp.
Depresjon

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les spennende nyheter om angst, depresjon, ADHD, autisme, og mye mer.

 
Akkurat nå: 13160 abonnenter