facebook 

Hjelptilhjelp.no

Gjesteinnlegg


Siden jeg var 6 år gammel ble jeg utsatt for både fysisk og psykisk vold på flere skoler. Det er utrolig vondt og sårt å bli utsatt for mobbing, slik jeg har opplevd det. Det livet jeg lever idag, hadde jeg aldri trodd skulle være mulig.

Bilde: av Meiying Ng på Unsplash Dette skriver en kvinne (26) i et fint gjesteinnlegg her på hjelptilhjelp.no. Av hensyn til forfatteren gjengir vi innlegget anonymt. Hun skriver:

Jeg har blitt mobbet fra jeg var 6 år. Mobbingen førte på sikt til at jeg valgte å bytte navn for å komme meg bort fra alt det vonde som jeg hadde opplevd.

Jeg har gått på 4 forskjellige skoler, og har blitt mobbet både psykisk og fysisk.

Jeg gikk ofte og sa i fra til lærene, men da jeg trengte hjelpen som mest, ble jeg til tider mobbet av lærene også.

Jeg ble kalt eveveik høyt i klassen.

Jeg ble banket opp daglig.De kastet klærne mine i toalettet, brente det, eller ofte så bare gjemte de klærne slik at jeg ikke kunne finne de igjen. Selv om dette bare var klær, var det likevel veldig vondt og sårt.

Jeg ble kalt feit, kvisetryne, kjøttbolle og mye mer.

Jeg bodde aldri i noen luksus siden min mor ikke hadde så mye, men jeg hadde det jeg behøvde. Jeg hadde jeg mat og klær. Vel, så var jeg kanskje ikke den med de fineste klærne - det kan nok være. Men det holdt meg varm.Jeg skulket skolen ofte for å slippe det vonde.

Jeg lever ett liv i dag som jeg aldri trodde jeg ville leve, men jeg har det bedre med meg selv. Jeg har en kjæreste som elsker meg for den jeg er .

Jeg vil bare gi en budskap at man aldri må gi opp. Det er noen som elsker deg. Ikke la andre knekke deg.

Annonse

Les flere gjesteinnlegg

De gode og onde hjelperne... eller?

Hvordan oppleves hjelperne fra de som skal motta hjelpen, spør Nina i et nytt gjesteinnlegg. Hun skriver fra et brukerståsted: - Vi er ikke maskiner. Vi er mennesker. En som jobber i psykiatrien bør bli flinkere til å undre seg over hva det er som skjer og…
Gjesteinnlegg

Refleksjon og ettertanke

Jeg sitter her å leser reportasje i Norsk Ukeblad. Der er vi, hele huset, og en liten del…
Gjesteinnlegg

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les spennende nyheter om angst, depresjon, ADHD, autisme, og mye mer.

 
Akkurat nå: 13160 abonnenter