Finn hjelp for:

Psykiske problemer

 

 

Finn hjelp for:

Psykiske problemer

NB! Hjelptilhjelp.no har ikke kjennskap til og tar ikke ansvar for kvaliteten på eksterne hjelpetilbud selv om de er omtalt på våre nettsider. Er du usikker på kvaliteten på et hjelpetilbud, så spør gjerne din lege eller en annen fagperson til råds.

På korspahalsen.no finner du et diskusjonsforum som er driftet av Røde Kors.

De skriver på sine nettsider:Kors på halsen er et sted, driftet av Røde Kors, hvor alle opp til 18 år kan ringe, maile eller chatte og ta opp det som er viktig for dem. Hos oss får du snakke med en voksen du kan stole på, og som ikke kan se hvem du er. Du kan fortelle om alt, både de gode tingene og det du synes er vondt og vanskelig. For livet blir faktisk litt lettere når du har noen å snakke med!

Kors på halsen har et forum med mottoet "ung støtter ung". Vi ønsker at forumet skal være et sted du føler deg trygg, og får hjelp, trøst, oppmuntring og støtte fra andre ungdommer.

 

Gå til diskusjonsforumet: Kors på halsen

Her kan du gå til diskusjonsforumet

Åpningstider: Alltid åpent for å skrive innlegg

En voksen i Kors på halsen leser gjennom og godkjenner innlegget før det legges ut. Du trenger ikke bli bekymret om ditt innlegg ikke vises med en gang. De godkjenner flere ganger om dagen.

 

Les mer om Kors på halsen

 

Se en video om diskusjonsforumet til Kors på halsen

Sitere denne artikkelen

 

Bruk gjerne informasjon fra denne artikkelen på din nettside, men husk å legge til lenke.

Skrevet av

ove heradstveit

Ove Heradstveit

Psykolog, spesialist i klinisk samfunnspsykologi. PhD.
 Facebook -  Twitter
- Hjelptilhjelp.no

Les mer om hjelpetilbud