Finn hjelp for:

Psykiske problemer

 

 

Finn hjelp for:

Psykiske problemer

NB! Hjelptilhjelp.no har ikke kjennskap til og tar ikke ansvar for kvaliteten på eksterne hjelpetilbud selv om de er omtalt på våre nettsider. Er du usikker på kvaliteten på et hjelpetilbud, så spør gjerne din lege eller en annen fagperson til råds.

Idag er det lansert 3 nye nettkurs for å hjelpe personer som ønsker å bli kvitt depresjon, sosial angst og stress.

Det forteller Halvard Bastiansen som er daglig leder og gründer bak nettstedet nettbasertekurs.no, til hjelptilhjelp.no. Han utdyper:Vi ønsker å gjøre det enda enklere for folk å kunne "hjelpe seg selv". Dette blir en måte for oss å innovere og tenke nytt i en bransje som har vært mer eller mindre stillestående. Samtidig er det kanskje den eneste måten å få hjelp på for folk som bor i distriktene med mange mil til nærmeste terapeut. Dette er også et rimeligere alternativ til et tradisjonelt terapiforløp!

De tre kursene som lanseres idag retter seg imot mennesker med depresjon, stress og sosial angst; altså psykiske helseutfordringer som er svært utbredte blant nordmenn. 

 

Snakk med terapeuten over Skype

Alle de tre kursene kan tas enten med eller uten Skype-samtaler med terapeuten som står bak dem, Christian Bang (bildet). Han er utdannet i profesjonstudiet i kognitiv atferdsterapi ved Nasjonalt institutt for kognitiv terapi med spesialisering innen angst og depresjonslidelser, og har mange års erfaring fra terapeutisk arbeid med mennesker med psykiske helseplager. 

Christian Bang forteller til hjelptilhjelp.no:

Dette er en helt ny satsning for å gi et lavterskeltilbud til dem som ikke ønsker å ta kontakt med en terapeut direkte. Bor du langt unna en terapeut kan dette også være ypperlig måte å få hjelp på.

 

Overfører erfaringer fra tradisjonelle terapiforløp til nettbaserte kurs

Hvorfor skal mennesker i målgruppen melde seg på?

Christian har veldig god "suksess rate" på de klientene han har hatt gjennom et tradisjonelt terapiforløp. Vi håper derfor at kursdeltakerne på disse kursene vil enten bli kvitt depresjonen sin, bli kvitt stress eller bli kvitt sosial angst en gang for alle, forteller Bastiansen!

Han forteller videre at kursene er lagt opp med videoer og oppgaver, slik at kursdeltakerne kan ta kurset når og hvor de vil, og i sitt eget tempo.

Vi tror fremtidens kursdeltakere ønsker fleksibilitet, og mulighet til å ta et kurs på sine premisser - uten å være avhengig av tid og sted, utdyper han.

Fungerer dette kommer Christian til å utvikle flere kurs, slik at han kan hjelpe enda flere i fremtiden. 

 

Her finner du kursene

Her er lenke til de tre aktuelle kursene:

 

  1. Bli kvitt depresjon
  2. Bli kvitt sosial angst
  3. Bli kvitt stress

Sitere denne artikkelen

 

Bruk gjerne informasjon fra denne artikkelen på din nettside, men husk å legge til lenke.

Skrevet av

ove heradstveit

Ove Heradstveit

Psykolog, spesialist i klinisk samfunnspsykologi. PhD.
 Facebook -  Twitter
- Hjelptilhjelp.no

Les mer om hjelpetilbud