Finn hjelp for:

Psykiske problemer

 

 

Finn hjelp for:

Psykiske problemer

Skriver du om temaer som angst, depresjon, psykiske vansker, autisme, ADHD, forebygging, selvhjelp, behandling, psykologi eller lignende - så inviterer vi deg til å dele dette på hjelptilhjelp.no. 

Skriver du om psykisk helse, rusproblemer, spiseforstyrrelser, traumer, ADHD, autisme / Aspergers syndrom? Vi ønsker deg velkommen til å dele dine innlegg på hjelptilhjelp.noEn mengde tekster kan egne seg for å bli publisert på hjelptilhjelp.no. Aktuelle temaer er blant annet psykiske vansker, aktuelle hjelpetilbud, selvhjelp, erfaringer med ulike hjelpetilbud, psykologi og mye mer som på en eller annen måte har med psykisk helse å gjøre.

Vi oppfordrer ikke minst fagpersoner og virksomheter som fremmer psykisk helse til å delta, men også andre som skriver om psykisk helse er hjertelig velkommen til å sende inn tekster.

 

Slik gjør du det 

Send oss en tekst eller en lenke til en tekst du allerede har skrevet på egne nettsider. Vi kan da dele din tekst som et gjesteinnlegg på hjelptilhjelp.no, og du får muligheten til å nå ut til flere lesere.

  • Merk at ikke alle innlegg som sendes inn kommer på trykk, men blir vurdert redaksjonelt før de trykkes. Les mer her.

I tillegg får du muligheten til å profilere det temaet du ønsker å belyse, enten det er et hjelpetilbud som du eller din virksomhet tilbyr, eller det er noe helt annet som du brenner for.

Hva venter du på? 

Send oss din første tekst

 

Merk at...

  1. Hjelptilhjelp.no vil lese gjennom alle tekster som sendes inn og gjøre en redaksjonell vurdering. 
  2. Vi forbeholder oss retten til å redigere teksten som du har skrevet for å gjøre den mer leservennlig, f.eks med tanke på oppsett, skrivefeil, og eventuelle behov for å korte den ned. 
  3. I tillegg kan det være aktuelt å dele teksten videre på vår Facebook-side.
  4. Husk at du selv står ansvarlig for at innholdet i teksten din ikke bryter med norske lover og regler.
  5. Vi forbeholder også også retten til å avvise tekster som vurderes å være uegnede for publisering på våre nettsider.
  6. Men terskelen skal være lav for at du kan sende oss din tekst. Nå har du muligheten til å nå ut til mange, vi håper du griper den!

 

Sitere denne artikkelen

 

Bruk gjerne informasjon fra denne artikkelen på din nettside, men husk å legge til lenke.

Skrevet av

ove heradstveit

Ove Heradstveit

Psykolog, spesialist i klinisk samfunnspsykologi. PhD.
 Facebook -  Twitter
- Hjelptilhjelp.no