Finn hjelp for:

Psykiske problemer

 

 

Finn hjelp for:

Psykiske problemer

I en video som snart er sett av 60 000 forteller 18-åringen om mobbing i form av slag, spark, stygge kommentarer og utfrysning. Nå håper Kent at han kan hjelpe andre som ikke tør å fortelle om mobbingen.

Dette skriver avisen Fosna-Folket.  De skriver videre at Kent har valgt å stå fram med å fortelle om mobbingen han har vært utsatt for, i håp om at det kan hjelpe folk i samme situasjon.

Kent forteller:

Noen må gjøre det, og vise mobberne at ord kan skade. Det er ikke alle som kan stå frem og fortelle at de blir mobbet, men hvis man er flere som står sammen så er det kanskje lettere å få mobberne til å forstå at man må tenke seg om før man sier noe.

Jeg har bodd her i ni år, og i alle de åra har jeg blitt mobbet for hvordan jeg prater, hvem jeg er og hvilke klær jeg går i.

Kent gir en tydelig advarsel om hvor alvorlig det oppleves å bli mobbet. Han forteller:

Det er farlig, det er så mye av det og det kan gå altfor langt. Det gjør vondt, det kan jeg skrive under på. Hvis man holder det inni seg kan det bli så mye at man ikke orker mer, og da kan de som mobber i verste fall risikere å sitte der med et liv på samvittigheten sin

 

Her kan du se videoen

 

Kilde

Sitere denne artikkelen

 

Bruk gjerne informasjon fra denne artikkelen på din nettside, men husk å legge til lenke.

Skrevet av

ove heradstveit

Ove Heradstveit

Psykolog, spesialist i klinisk samfunnspsykologi. PhD.
 Facebook -  Twitter
- Hjelptilhjelp.no

Les mer om mobbing