facebook 

Hjelptilhjelp.no

Deltakelse  i forskning

Siste nyheter om å delta i forskning - Tips oss om forskningsprosjekt

En ny studie har til hensikt å få økt kunnskap og forståelse om hvordan man mestrer utfordringer relatert til autisme/Asperger syndrom i hverdagen. Hva du gjør i din hverdag for å møte utfordringer du støter på? Hva gjør du som virker for deg i ulike situasjoner og hvorfor mener du at dette virker? Har du høytfungerede autisme/Asperger - og er i full jobb eller er heltidsstudent - kan du delta i denne studien.

Er du mann og har en partner med psykiske helseutfordringer? Ønsker du å dele dine erfaringer i en undersøkelse? Da kan du delta i denne anonyme spørreundersøkelsen.

Har du noen i nær familie med psykose eller bipolar lidelse? Eller føler du deg deprimert eller nedstemt? Da er det gode sjanser for at du kan delta en ny studie som ser på beskyttende faktorer i forhold til psykiske lidelser.

SHUTi (Sleep Healthy Using The Internet) er et interaktivt nettbasert behandlingsprogram utviklet for å hjelpe folk som har problemer med å sove.

Attention deficit hyperactivity disorder (ADHD) er en vanlig, men lite forstått tilstand. ADHD er kjennetegnet av impulsivitet, hyperaktivitet og svikt i oppmerksomhet i en slik grad at det skaper problemer på flere livsområder.

Sosial angst og prestasjonsangst er noe som alle mennesker opplever i en eller annen grad. Du inviteres herved til å delta i et forskningsprosjekt som skal undersøke sammenhengen mellom ulike tanker, symptomer og mestringsstrategier i sosial angst.

Les mer om deltakelse i forskning

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les spennende nyheter om angst, depresjon, ADHD, autisme, og mye mer.

 
Akkurat nå: 13396 abonnenter