Finn hjelp for:

Psykiske problemer

 

 

Finn hjelp for:

Psykiske problemer

På hjelptilhjelp.no kan du profilere din virksomhet, rekruttere forskningsdeltakere, eller rekruttere deltakere til kurs/konferanser på en av Norges mest besøkte nettsider om psykisk helse.

Ønsker du å annonsere hos oss så kan du ta kontakt med Ove Heradstveit (mail: hjelptilhjelp@gmail.com).  

 

Dine fordeler

 1. Bli sett av mange
  Hjelptilhjelp.no har mange besøkende. Daglig har vi rundt 3000 unike besøkende innom våre nettsider.
 2. Nisje-annonsering
  På hjelptilhjelp.no når du ut til privatpersoner og ansatte som er opptatt av psykisk helse.
 3. Enkelt å annonsere
  • Bannerannonser: Vi trenger kun annonsetekst og lenke til landingsside, og vil tilpasse annonsen etter dette. Send oss enten ferdig laget banner, eller så lager vi banner for deg (inkludert i prisen).
  • Promotert innhold: Ta kontakt, så avtaler vi veien videre.

Oppføring av hjelptilbud e.l. i vår oversikt (gratis)

Dette tilbudet er gratis og ditt hjelptilbud, kurs, eller lignende føres opp i vår oversikt over aktuelle hjelpetilbud og kurs.

Prisliste for promotert innhold (innholdsannonsering)

Denne annonsetypen innebærer at du får en egen nyhetssak på hjelptilhjelp.no som blir merket med "Promotert innhold" og at "Hjelptilhjelp.no har ingen rolle i produksjonen av dette annonsørinnholdet".

 • Med denne annonsetypen får du anledning til å bestemme innholdet selv. Innholdsannonsering blir stadig vanligere og er å finne i aviser som VG.no og andre store medier.

 • Dersom du f.eks søker deltakere til et forskningsprosjekt, til ditt psykologtilbud, eller til et kurs eller en konferanse kan dette være et svært godt alternativ.

 • Ta kontakt for å få et pristilbud som passer deg. Vi tilbyr forhøydhetsgaranti på dette annonseformatet.

Prisliste for bannerannonser

Vi tilbyr kun unntaksvis bannerannonser på hjelptilhjelp

PS: Et godt alternativ til å kjøpe bannerannonser direkte på hjelptilhjelp.no er å bruke Google Ads, som for de fleste annonsører vil innebære at du får billigere og mer målrettede bannerannonser. Ettersom vi bruker Google Ads også på hjelptilhjelp.no, så er det sannsynlig at dine annonser vil vises hos oss - men du vil da betale for annonseringen direkte til Google. Les derfor mer her (ekstern side).

 

Les også