facebook 

Hjelptilhjelp.no

Portretter om ADHD

Siste portretter om ADHD - Siste portretter om psykisk helse

Populære portretter om ADHD

Dette er min ADHD

Jeg har aldri klart å slappe av. Jeg sliter med å følge samtaler fordi jeg ikke klarer å filtrere bort hverken intern eller ekstern støy. ADHD er ingen tullediagnose.
ADHD

Mitt liv med ADHD

Jeg er en av de kreativt "gale". Jeg er en kvinne som fikk diagnosen ADHD i en alder av…
ADHD

Personer med diagnosen ADHD kan slippe å ta medisiner – hvis de får trent nok og riktig. Det mener spesialrådgiver for fysisk aktivitet ved Gaustad sykehus.

Jeg har aldri klart å slappe av. Jeg sliter med å følge samtaler fordi jeg ikke klarer å filtrere bort hverken intern eller ekstern støy. ADHD er ingen tullediagnose.

Pia Søfteland (25) fikk støtte til å ta lastebillappen. Det ble redningen for den unge kvinnen.

Ingrid (19) hadde egentlig en drøm om å bli dyrlege. Nå drømmer hun bare om å mestre hverdagen og komme videre i livet.

Idun Bakke er 24 år og har ADHD. Er alle med en ADHD-diagnose aggressive, voldsomme og urolige? Idun beskriver en annen virkelighet.

Jeg er en av de kreativt "gale". Jeg er en kvinne som fikk diagnosen ADHD i en alder av 44 år. Dette skriver en anonym kvinne i et innlegg på Aftenposten.no.

ADHD er en forstyrrelse som innebærer vansker i forhold til konsentrasjon, impulsivitet, og hyperaktivitet. Tvillingene Vetle og Sander (21) har siden barndomstiden hatt ADHD-diagnose - og har brukt medisiner. Men mens den ene har sluttet med medisiner, har den andre fortsatt. Her ser du en video om hvordan tvillingene opplever det å skulle bruke / ikke bruke ADHD-medisiner.

Seks år gammel fikk Kristoffer diagnosen ADHD, men det skulle ta lang tid før han fikk hjelpen han trengte. Fred og ro, tettere oppfølging i mindre gruppe er noe av det Kristoffer trekker fram som suksessfaktorer.

- Jeg vil prate om oss som lukes ut på veien som ugress i grøftekanten, skriver Linnea Johansson i et innlegg om ADHD.

- Vi har valgt å være åpne om Ingrids diagnose, forteller en forelder til et barn med ADHD.

Emilie Brunsberg skrev om sin ADHD-diagnose på Si;D i Aftenposten.no: Jeg er glad jeg har ADHD, forteller hun.

Her leser du om Kjetil Foss Angeltvedt (28) som har fortalt om sin ADHD-diagnose, og hvordan han mestrer denne gjennom fysisk trening. Denne artikkelen er basert på en nyhetssak på Osloby.no.

Jeg vet hva det vil si å oppdra et barn med ADHD alene, skriver en mor i et anonymt innlegg på Dagbladet.no idag.

Dagbladet: Hva vil en framtidig kjæreste tro når jeg sier jeg har ADHD? spør Yousef Bartho Assidiq i en kronikk hvor han setter fokus på hvordan det er å leve med ADHD.

Infinity-vokalist Birgitte Moe (36) fikk diagnosen ADHD for fem år siden. Selv om hun opplevde sukess med bandet, og blant annet spilte for en forsamling på 20.000, opplevde hun artistlivet som vanskelig.

Annonse

Les mer om ADHD

Dette visste du ikke om ADHD

...eller om du visste det, så er du antakelig fortvilet over at det er så få andre som har forstått det! Saken er nemlig den at barn og voksne med ADHD ikke bare har konsentrasjonsvansker. De har også det motsatte: evne til å være hyperfokusert.
ADHD

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les spennende nyheter om angst, depresjon, ADHD, autisme, og mye mer.

 
Akkurat nå: 13160 abonnenter