hjelptilhjelp banner

I 15 år har Livirén Bratterud båret på en hemmelighet. En hemmelighet som handler om hennes største kamper. Nå deler hun imidlertid hemmeligheten med omverdenen, i forbindelse med lanseringen av dokumentarfilmen «Tung Jakke».

Jeg håper at alle som leser dette, klarer å tro på at diagnosen bare er en merkelapp. En forenkling av sammensatte problemer. Som ikke sier noe om hvem du er. Selv om det kan føles slik. 

Nina Emilie forteller om hvordan det er å leve med bipolar lidelse og å kjempe imot angst i et intervju på TV2 Nyhetskanalen. Se intervjuet her.

Frøydis har bipolar lidelse og forteller om den psykiske lidelsen. Her kan du lese mer om hvordan Frøydis opplever det å ha en bipolar lidelse og hvordan en slik lidelse kan mestres.

Marthe har bipolar lidelse og har opplevd så alvorlige episoder at hun har måtte være akutt innlagt. Nå sprer hun selv informasjon om bipolare lidelser gjennom å være med på å arrangere kurs gjennom Bipolarforeningen. Her kan du lese mer om hvordan Marthe mestrer sin bipolare lidelse.

- Jeg ønsker å fortelle om "Egil", som jeg møtte første gang jeg var innlagt. Jeg var livredd og stolte ikke på noen den gangen. Men så kom "Egil" inn som min primærkontakt.

Videoer om depresjon og bipolar lidelse