Finn hjelp for:

Psykiske problemer

 

 

Finn hjelp for:

Psykiske problemer

I over ett år ble Zara Mariell Johansen fra Narvik slått av en voldelig kjæreste. – Jeg gikk med blåmerker konstant. Dette skriver nrk.no.

De forteller at Zara hadde en svært aggressiv kjæreste, som kunne begynne å slå henne hvis hun hadde glemt å kjøpe noe på matbutikken.Zara forteller selv til nrk.no:

Jeg husker spesielt en episode der jeg skulle blande han et glass med saft. Han mente vannet ikke var kaldt nok, og kastet glasset på meg slik at glasskårene sprutet. Samme kveld gikk jeg å la meg hos han i sengen.

Han slo meg i små rom, slik at jeg ikke kunne flykte. Jeg hadde konstant blåmerker og kunne aldri prøve klær i butikken i frykt for at venninnene mine ville se dem.

Hun forteller videre at hun var så manipulert av partneren at hun ikke våget å fortelle noen om volden - ikke en gang moren. Men én dag skulle dette ta en ny vending, og Zara fikk fortalt om hva som skjedde. Mor til Zara forteller til nrk.no:

Da hun til slutt fortalte meg om situasjonen, var det bare en ting som gjaldt, og det var å få henne hjem så raskt som mulig.

Hun var et nervevrak da hun kom hjem, og jeg måtte sove sammen med henne i tre netter. Det var som å møte en helt annen person

Idag tror Zara at hadde det ikke vært for moren, så ville hun fremdeles ha vært i det voldelige forholdet.

 

Kilde

Sitere denne artikkelen

 

Bruk gjerne informasjon fra denne artikkelen på din nettside, men husk å legge til lenke.

Skrevet av

ove heradstveit

Ove Heradstveit

Psykolog, spesialist i klinisk samfunnspsykologi. PhD.
 Facebook -  Twitter
- Hjelptilhjelp.no

Les mer om sinneproblemer og vold

Sinneproblemer / vold

Å leve med en voldelig mann

Mimi og "Oda" var begge forelsket i samme mann, på ulik tid. De fikk begge erfare hva det…