Finn hjelp for:

Psykiske problemer

 

 

Finn hjelp for:

Psykiske problemer

Vi har nettopp lansert et nytt hjelpemiddel for å bidra til bedre søvn, og vil gjerne gjøre deres lesere oppmerksomme på dette. Sleephelper Baby er en app full av tips, kunnskap og virksomme verktøy som skal hjelpe foreldre å få barnet (og seg selv) til å sovne.

Bilde: Sleephelper.appDette forteller Joakim Sande til hjelptilhjelp.no.

 

Slitsomt når barnet sover dårlig

Når barn strever med søvnen er dette utrolige slitsomt for foreldrene, og søvnmangel kan tære på kreftene. Joakim Sande forteller:

Vi var rett og slett frustrert over tilgangen på god og troverdig informasjon og konkrete verktøy. Derfor utviklet vi, med god hjelp fra et solid faglig nettverk Sleephelper Baby som en trygg kilde til alt du trenger å vite om barn og søvn. Og med konkrete hjelpemidler for å hjelpe både barnet - og den voksne med mer og bedre søvn.

 

En trygg kilde til kunnskap

På nettsiden står det om appen:

Målet med Sleephelper Baby er å hjelpe foreldre å legge til rette for bedre søvn hos barnet sitt. Det er mye informasjon å forholde seg til som nye foreldre, og med mange meninger er det lett å bli forvirret – og i verste fall villedet. Vi ønsker at appen vår skal bli en trygg kilde til alt du trenger å vite om barn og søvn.

Målgruppen for appen er alle foreldre til små barn som ønsker mer og bedre søvn for barna sine. 

skjermbilde sleephelper app

Bildet: Fra nettsiden sleephelper.app

Anbefalinger fra søvneksperter

Sande utdyper:

Vi er stolte av å allerede ha anbefalinger fra flere ledende norske fagpersoner med ekspertise innenfor søvn og barnehelse – og av mange foreldre med små barn som ikke lenger er fullt så trøtte!

Appen har vært gjennom omfattende testing før lansering, og har fått gode tilbakemeldinger fra blant annet psykologer. Henriette Konradsen, psykolog ved Montgomery AS, har uttalt om appen:

«Sleephelper hjelper deg å holde oversikt over ditt barns søvn og gir blant annet gode råd til hvordan skape fine leggerutiner. Sleephelper kan gjøre det lettere å finne ro og retning i familien, i den store jobben det er å finne god søvn for alle. Den tilbyr fine verktøy som kan brukes ved legging, samt nydelige avslapningsøvelser for deg som forelder. Anbefales!»

Du kan lese mer om appen på www.sleephelper.app.

Sitere denne artikkelen

 

Bruk gjerne informasjon fra denne artikkelen på din nettside, men husk å legge til lenke.

Skrevet av

ove heradstveit

Ove Heradstveit

Psykolog, spesialist i klinisk samfunnspsykologi. PhD.
 Facebook -  Twitter
- Hjelptilhjelp.no

Les mer om søvnproblemer