facebook 

Hjelptilhjelp.no

Portretter om spiseforstyrrelser

Siste portretter om spiseforstyrrelser - Siste portretter om psykisk helse

Linnea Myhre har vært åpen om sin kamp imot spiseforstyrrelse. For åpenheten rundt hennes psykiske lidelser mottok Linnea Myhre i desember 2012 «Tabu-prisen». 

 Hun har lagt bak seg en av sine mørkeste perioder. Etter høstens store boksuksess flytter hun igjen fra moren og tilbake til Oslo, klar for å ta imot livet og kjærligheten.


Dette skriver VG.no.

Men veien har vært tøff:

Jeg hater meg selv, jeg hater kroppen min, jeg hater fettet på bena, jeg hater fettet i ansiktet, og mest av alt hater jeg at jeg er nødt til å hate alt dette».

Slik beskrev Linnéa Myhre det i boken sin «Evig søndag» - en bok hun var sikker på at hun aldri ville leve lenge nok til å få skrevet ferdig.  Nå fortsetter kampen imot sykdommen, og for å vinne tilbake livet! Viljen til å seire over sykdommen er fundamentalt viktig for å holde motet oppe:

Sykdommen skal helt bort, sier hun. 

 

  1. Linnea Myhre forteller om spiseforstyrrelsen    Her ser du et innslag på Tørnquist Show på VGTV hvor Linnea Myhre forteller om sin spiseforstyrrelse.

    NB: Spol videoen fram til 15 min 13 sek for å høre Linnea Myhre fortelle om spiseforstyrrelsen.

 

Kilder:

 

Les mer om spiseforstyrrelser

- Anoreksi er en forferdelig sykdom

Maren Solheim Sørum har levd med alvorlige spiseforstyrrelser i seks år. Flere ganger har hun holdt på å dø. Nå forteller hun sin historie i lys av Valdrestragedien. Dette skriver nrk.no.
Spiseforstyrrelser

Sykest på rangstigen

- Vi har alle vårt og stri med. Noen ganger synes det, andre ganger ikke, skriver Molly i…
Spiseforstyrrelser

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les spennende nyheter om angst, depresjon, ADHD, autisme, og mye mer.

 
Akkurat nå: 13396 abonnenter