facebook 

Hjelptilhjelp.no

Portretter om spiseforstyrrelser

Siste portretter om spiseforstyrrelser - Siste portretter om psykisk helse


Linnea Myhre har vært åpen om sin kamp imot spiseforstyrrelse. For åpenheten rundt hennes psykiske lidelser mottok Linnea Myhre i desember 2012 «Tabu-prisen». 

 Hun har lagt bak seg en av sine mørkeste perioder. Etter høstens store boksuksess flytter hun igjen fra moren og tilbake til Oslo, klar for å ta imot livet og kjærligheten.Dette skriver VG.no.

Men veien har vært tøff:

Jeg hater meg selv, jeg hater kroppen min, jeg hater fettet på bena, jeg hater fettet i ansiktet, og mest av alt hater jeg at jeg er nødt til å hate alt dette».

Slik beskrev Linnéa Myhre det i boken sin «Evig søndag» - en bok hun var sikker på at hun aldri ville leve lenge nok til å få skrevet ferdig.  

Nå fortsetter kampen imot sykdommen, og for å vinne tilbake livet! Viljen til å seire over sykdommen er fundamentalt viktig for å holde motet oppe:Sykdommen skal helt bort, sier hun. 

 

  1. Linnea Myhre forteller om spiseforstyrrelsen    Her ser du et innslag på Tørnquist Show på VGTV hvor Linnea Myhre forteller om sin spiseforstyrrelse.

    NB: Spol videoen fram til 15 min 13 sek for å høre Linnea Myhre fortelle om spiseforstyrrelsen.

 

Kilder:

 

Annonse

Les mer om spiseforstyrrelser

TV-Agder: Sykepleieren forteller om egen erfaring med spiseforstyrrelse

Som første TV-stasjon i Norge har TV Agder inngått en avtale om å sende "sykehus-talkshow”. Hver søndag kl 20:00 vil ABUP avdelingen på Sørlandet sykehus ha gjester i studio og lage et samtaleprogram der tematikken er psykisk helse. I denne episoden forteller…
Spiseforstyrrelser

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les spennende nyheter om angst, depresjon, ADHD, autisme, og mye mer.

 
Akkurat nå: 13160 abonnenter