hjelptilhjelp overst 4

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få spennende nyheter om psykisk helse, angst, depresjon, autisme, ADHD, og mye mer

Akkurat nå: 9735 abonnenter

Frisklivsentralen i Fredrikstad

Detaljer

ID: 3151
Antall ganger lest: 864
Oppføringen utgår: 2035-01-14 22:19:00


Ønsker du at det skal bli enklere å lete etter psykisk hjelp?

Hjelptilhjelp.no sin søkemotor blir ikke bedre enn du gjør den til.

Det er gratis å legge inn hjelpetilbud og kurs, så bruk gjerne muligheten.

Frisklivsentralen i Fredrikstad

Beskrivelse

Klikk på lenken over for å få mer informasjon

 

Fra nettsiden (per 3. juli 2014):

Frisklivssentral er et helsetiltak som er vel etablert i flere kommuner i Norge. Fredrikstad kommune får nå endelig i gang dette tilbudet. Frisklivssentralen holder til på Helsehuset på Kråkerøy og skal hjelpe og støtte personer som ønsker å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold eller tobakk, gjennom individuelle samtaler og gruppebaserte tilbud.

Sted

Fredrikstad, Østfold
Jens Wilhelmsens gate 1, 1671 Fredrikstad

  Om frisklivsentralen

 

Frisklivssentralen er en helsefremmende og forebyggende kommunal helsetjeneste. Målgruppen er de som har økt risiko for, eller som har utviklet sykdom og trenger støtte til å endre levevaner og mestre helseutfordringer.

Alle frisklivssentraler skal gi kunnskapsbasert hjelp til fysisk aktivitet, kosthold og snus- og røykeslutt. Frisklivssentralene kan i tillegg tilby kurs i mestring av depresjon (KiD) og belastning (KiB), veiledning ved søvnvansker og samtaler om alkoholvaner.

Mange frisklivssentraler har egne tilbud til barn og unge og deres foresatte, eldre og innvandrere. Tilbudene gis i egen regi og/eller i samarbeid med andre aktører eller nabokommuner.

På frisklivssentralen legges det vekt på en helhetlig tilnærming og å styrke fysiske, mentale og sosiale ressurser for helse, endring og mestring. Tilbudene utformes slik at brukere kan delta uavhengig av helseutfordringer og diagnose. 

 

Gå til oversikten over frisklivsentraler her

 Meld ifra om feil i oppføringen

Les også