hjelptilhjelp overst 4

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få spennende nyheter om psykisk helse, angst, depresjon, autisme, ADHD, og mye mer

Akkurat nå: 9748 abonnenter

Frisklivsentralen. Klepp

Detaljer

ID: 4140
Antall ganger lest: 574
Oppføringen utgår: 2035-08-27 21:10:00


Ønsker du at det skal bli enklere å lete etter psykisk hjelp?

Hjelptilhjelp.no sin søkemotor blir ikke bedre enn du gjør den til.

Det er gratis å legge inn hjelpetilbud og kurs, så bruk gjerne muligheten.

Frisklivsentralen. Klepp

Beskrivelse

Klikk på lenken over for å få mer informasjon

 

Fra nettsiden til Klepp kommune

Kontakt Frisklivssentralen i Klepp, en offentlig helsetjeneste for vaksne over 18 år. Vi holder til på Sirkelen, Olav Hålandsveg 8, 1 etg.

Tilbudene i Frisklivssentralen er åpne for  innbyggere i kommunen som ønsker veiledning for å endre levevaner. Du kan sjølv ta kontakt per telefon eller epost,  bli henvist av lege, annet helsepersonell eller NAV. Etter at du har tatt kontakt sjølv eller blitt henvist, innkalles du til en helsesamtale.

Sted

Klepp, Rogaland
Olav Hålands veg 6, Kleppe

  Om frisklivsentralen

 

Frisklivssentralen er en helsefremmende og forebyggende kommunal helsetjeneste. Målgruppen er de som har økt risiko for, eller som har utviklet sykdom og trenger støtte til å endre levevaner og mestre helseutfordringer.

Alle frisklivssentraler skal gi kunnskapsbasert hjelp til fysisk aktivitet, kosthold og snus- og røykeslutt. Frisklivssentralene kan i tillegg tilby kurs i mestring av depresjon (KiD) og belastning (KiB), veiledning ved søvnvansker og samtaler om alkoholvaner.

Mange frisklivssentraler har egne tilbud til barn og unge og deres foresatte, eldre og innvandrere. Tilbudene gis i egen regi og/eller i samarbeid med andre aktører eller nabokommuner.

På frisklivssentralen legges det vekt på en helhetlig tilnærming og å styrke fysiske, mentale og sosiale ressurser for helse, endring og mestring. Tilbudene utformes slik at brukere kan delta uavhengig av helseutfordringer og diagnose. 

 

Gå til oversikten over frisklivsentraler her

 Meld ifra om feil i oppføringen