Finn psykisk hjelp der du bor

Gå til samlesiden for din kommune
 

Du søker nå i kategorien:

Belastende livssituasjon

Nok. Trondheim #

Frivillige / ideelle

Detaljer

ID: 9882
#: 998
Publisert til: 2028-06-30 21:08:00
I kategorier: Belastende livssituasjon

Beskrivelse

Tidligere: SMISO Sør-Trøndelag

Ordet «nok» representerer ikke en forkortelse, men hva vi jobber med. Nok. signaliserer et tydelig stopp-punkt og gjenspeiler sentrenes felles visjon «Ingen skal bli utsatt for seksuelle overgrep». Samtidig henviser navnet til målgruppens egenkraft og styrke. Et stopp-punkt markerer også forandring, håp og fremtid i tråd med vårt slagord «Sammen finner vi veien videre».

Sammen jobber vi for en bedre fremtid for den som har blitt utsatt, og for å hindre at nye overgrep skjer. Logoen er utarbeidet etter stikkordene tydelig, ærlig, direkte, mangfold og bevegelse, og gjenspeiler sentrene som inkluderende og tverrfaglige lavterskeltilbud med høy kompetanse. Tilbudet vårt er gratis og innebærer blant annet enesamtaler, gruppesamtaler og sosiale tilbud til utsatte for seksuelle overgrep og deres pårørende. Samtidig jobber vi med forebyggende arbeid i våre tilhørende kommuner.

Sør-Trøndelag Agdenes Bjugn Frøya Hitra Holtålen Klæbu Malvik Meldal Melhus Midtre Gauldal Oppdal Orkdal Rennebu Roan Røros Selbu Skaun Snillfjord Trondheim Tydal Ørland Hemne (Sør-Trøndelag) Osen (Sør-Trøndelag) Åfjord (Sør-Trøndelag) Heim (Sør-Trøndelag) Nærøysund (Trøndelag)

Detaljer

Problemområde Seksuelle overgrep
Type arrangør Frivillige / ideelle tilbud
Les mer her... http://smiso-st.no/


mangler noe