psykisk-hjelp

 

Oversikt over psykisk hjelp
og kurstilbud

 

Øksnes

By Blue Elf [CC BY-SA 3.0 ], from Wikimedia Commons

Du søker nå i kategorien:

Livsstil, kosthold, søvn

Psykomotorisk fysioterapi. Tveters fysioterapi. Øksnes

Private tilbud

Detaljer

ID: 9938
#: 786
Publisert til: 2028-09-01 21:41:00

Beskrivelse

Tilbyr både individualbehandling, gruppebehandling, og nettkurs.

Individuell behandling

Behandlingen består av samtale, bevegelser og forskjellige massasjegrep og utstrykninger.

Samtalen tar sikte på å utforske følelser, lære å kjenne på de og akseptere å være i de samt å sette de i sammenheng med kroppslige uttrykk.

For å kunne gi uttrykk for følelser må du ha kontakt med kroppen din. Igjennom bruk av bevegelser, forskjellige type grep, massasje og utstrykninger hvor vi jobber med å få tak i strekken i kroppen, bevegelighet og avspenning bedrer vi kontakten med kroppen som gir frier puste og bedre balanse. Da vil også følelser få komme til uttrykk. Dette vil kunne hjelpe deg å regulere ned stressystemet slik at du kan lære deg at selv om systemet roper «fare» så er det ikke det. Dermed kan du tåle de stressreaksjonene bedre og senke spenningene i kroppen.

 

Gruppe

Psykomotorisk gruppe kan passe for deg som er plaget av smerter, stivhet, uro, søvnvansker, anspenthet eller stress. Igjennom timen instruerer jeg deg i enkle bevegelser du kan gjøre i hverdagen. Vi jobber sammen med at du får økt kroppskontakt, følelseskontakt, nærvær og avspenning. Dette er med på å senke smertene og stivheten og gi bedre avspenningsevne slik at du lærer å håndtere stress-reaksjoner i hverdagen.

 

Nettkurs

Les mer om nettkurset her

Nordland Alstahaug Ballangen Beiarn Bindal Bodø Brønnøy Dønna Evenes Fauske Flakstad Gildeskål Grane Hadsel Hamarøy Hattfjelldal Hemnes Leirfjord Lurøy Lødingen Meløy Moskenes Narvik Nesna Rødøy Saltdal Sortland Steigen Sømna Sørfold Tjeldsund Tysfjord Vefsn Vestvågøy Vevelstad Værøy Vågan Øksnes Andøy (Nordland) Bø (Nordland) Herøy (Nordland) Rana (Nordland) Røst (Nordland) Træna (Nordland) Vega (Nordland)

Detaljer

Livsstil Stressmestring
Type arrangør Private tilbud


mangler noe