psykisk-hjelp

 

Oversikt over psykisk hjelp
og kurstilbud

 

Lunner

Bilde: Tommy Gildseth, Wikimedia Commons

Du søker nå i kategorien:

Parforhold / familie

Circle of security (COS)-kurs. Lunner

Kommunale tilbud

Detaljer

ID: 7075
#: 1098
Publisert til: 2027-07-17 20:55:00
I kategorier: Parforhold og familie

Beskrivelse

Som foreldre kan vi alle til tider føle oss opprådd, og ikke helt vite hvordan vi skal møte barnet vårt. Trygghetssirkelen er en modell som hjelper deg til å se og forstå barnets behov og signaler, og bli tryggere på hvordan du kan møte barnet ditt i hele spekteret av følelser og behov.

Vi ønsker å gi foreldre verktøy som er til hjelp i hverdagen, et «veikart» som gir retning. Kurset handler både om hva som skjer i barna og bevissthet rundt hva som skjer i en selv som forelder. Hvilke signaler sender  egentlig foreldre og barn til hverandre?

 

Trygghetssirkelen foreldrekurs i Lunner kommune

Lunner helsestasjon holder foreldrekurs etter foreldreveiledningsprogrammet Trygghetssirkelen (COS-P). Vi har grupper for foreldre med barn i alderen 0-6 år og kurset retter seg mot en bred gruppe av foreldre og barn.

Fokus for dette kurset er å jobbe med relasjonen, og samspillet mellom foreldre og barn. Barnas følelser er et sentralt tema. Programmet bygger på forskningsbasert kunnskap om hvordan trygge foreldre-barn-relasjoner kan støttes og styrkes.

Detaljer

Velg mellom... Foreldrekurs
Type arrangør Kommunale tilbud


mangler noe