Finn psykisk hjelp der du bor

Gå til samlesiden for din kommune
 

Du søker nå i kategorien:

Psykiske problemer

Bli kvitt depresjon. Nettbasert kurs

Private tilbud

Detaljer

ID: 5014
#: 1868
Publisert til: 2026-12-31 18:21:00
I kategorier: Psykiske problemer

Beskrivelse

Et selvhjelpskurs hvor du vil få effektive oppgaver for hvordan du kan bli kvitt depresjon. Her skal dere sammen jobbe med å forandre fastlåste negative oppfatninger du har av deg selv. 

 

Om depresjon

Hovedsymptomene for depresjon er gjerne redusert energi, tap av interesser og lyst og økt tretthet. Andre symptomer kan være skyldfølelse eller dårlig samvittighet, tanker om mindreverdighet, nedsatt selvtillit, selvmordstanker, konsentrasjonsvansker, rastløshet, uro, oppspilthet, søvnforstyrrelser, nedsatt appetitt, vekttap med mer.

 

Et selvhjelpskurs

Dette kurset er et selvhjelpskurs hvor kursholder Christian Bang vil gi deg teori og oppgaver for hvordan du kan bli kvitt depresjon. Her skal dere sammen jobbe med å forandre fastlåste negative oppfatninger av deg selv. Det er disse negative oppfatningene som produserer depresjonen. I løpet av kurset får du også 2 skypesesjoner av 90 minutter med Christian inkludert i kursavgiften. Dette er for å hjelpe deg på veien og sørge for at du kommer deg videre.

 

Om Christian Bang

Christian Bang er utdannet i profesjonstudiet i kognitiv atferdsterapi ved Nasjonalt institutt for kognitiv terapi med spesialisering innen angst og depresjonslidelser. Han er medlem av Norsk Forening for Kognitiv Terapi (NFKT) og er offentlig sertifisert kursholder i mestring av depresjon (KiD). Han er også utdannet innen psykologi fra Universitetet i Oslo, Cand philol fra Universitetet i Oslo og praktisk pedagogisk utdanning fra Høgskolen i Agder. Christian Bang har lang erfaring innen kognitiv terapi og pedagogisk arbeide. Han driver i dag egen praksis som kognitv atferdsterapeut med virkeområde i det sentrale østlandsområdet. 

Affiliateannonse

Detaljer

Type vanske Depresjon
Type hjelp Nettbaserte tilbud
Psykolog / psykiater Nettbaserte tilbud
Type arrangør Private tilbud


mangler noe