psykisk-hjelp

 

Oversikt over psykisk hjelp
og kurstilbud

 

Trondheim

(Tidl. Trondheim og Klæbu)

By No machine-readable author provided. Reas0n assumed (based on copyright claims). [GFDL, CC-BY-SA-3.0 or CC BY 2.5 ], via Wikimedia Commons

Du søker nå i kategorien:

Psykiske problemer

LINK Trondheim. Senter for selvhjelp og mestring #

Frivillige / ideelle

Detaljer

ID: 9932
#: 1084
Publisert til: 2027-10-30 19:37:00
I kategorier: Psykiske problemer

Beskrivelse

LINK Trondheim er et sted for alle, uavhengig av hvilket problem man har. Vi er et knutepunkt for alle som ønsker å bearbeide sine livsproblemer sammen med andre i en selvorganisert selvhjelpsgruppe.

Her kan mennesker i ulike livssituasjoner og med ulike problemer delta. For eksempel hvis man er ensom, har havnet utenfor arbeidslivet, sliter med hverdagen som student, er pårørende til noen som sliter, strever med pensjonisttilværelse, familie- og vennerelasjoner, forhold på arbeidsplassen eller annet som gjør hverdagen din mer problematisk enn du ønsker.

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Ønsker du å mestre hverdagen din bedre? Ønsker du å sitte i førersetet og ta ansvar for å få det bedre? Kanskje er en selvorganisert selvhjelpsgruppe en tilbud som kan gjøre det litt enklere for deg å håndtere det som er vanskelig.

Sør-Trøndelag Agdenes Bjugn Frøya Hitra Holtålen Klæbu Malvik Meldal Melhus Midtre Gauldal Oppdal Orkdal Rennebu Roan Røros Selbu Skaun Snillfjord Trondheim Tydal Ørland Hemne (Sør-Trøndelag) Osen (Sør-Trøndelag) Åfjord (Sør-Trøndelag) Heim (Sør-Trøndelag) Nærøysund (Trøndelag)

Detaljer

Type vanske Angst, Depresjon, Bipolar lidelse, Spiseforstyrrelse, Traumer / PTSD, Personlighetsforstyrrelse
Type hjelp Støttetilbud
Type arrangør Frivillige / ideelle tilbud
Les mer her... http://linktrondheim.no/


mangler noe