psykisk helse skolen fb size med stor tekstAnnonse

 

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få spennende nyheter om psykisk helse, angst, depresjon, autisme, ADHD, og mye mer

Akkurat nå: 11342 abonnenter

Norsk Tourette Forening

Detaljer

ID: 5054
Antall ganger lest: 269
Oppføringen utgår: 2037-09-25 22:00:00

Beskrivelse

Norsk Tourette Forening (NTF) er en landsomfattende organisasjon som har til formål å utbre kunnskap om- og forståelse for Tourettes syndrom (TS) og andre ticstilstander.

Norsk Tourette Forening er organisasjonen for alle med Tourettes syndrom, deres familier, venner, fagpersoner og andre interesserte.
Vi arbeider for å holde våre medlemmer orientert om forskning, muligheter og deres rettigheter. Vi arbeider for å gi personer med Tourettes syndrom mulighet til å mestre sin hverdag best mulig, samt å bedre de pårørendes situasjon gjennom likepersonsarbeid, brukermedvirkning og opplæringsvirksomhet. 

Å legge til rette for møteplasser for våre medlemmer er høyt prioritert. En av våre viktigste målsettinger er at alle med TS skal kunne leve et helt vanlig liv. Vi er opptatt av at barn skal få en tidlig og riktig diagnose og en tilpasset skolegang, der de blir møtt med forståelse, både fra lærere og medelever.

Informasjon er en svært viktig del av vårt arbeid. Vi utgir fast medlemsbladet ”2-rette”, og tilbyr en serie med informasjonsbrosjyrer i vår nettbutikk.

Detaljer

Tema ADHD og Tourette, Barn og unge

Les også