psykisk-hjelp

 

Oversikt over psykisk hjelp
og kurstilbud

 

Bergen

Bilde: Hjelptilhjelp.no


Psykiatrialliansen. Bergen #

Frivillige / ideelle tilbud

Detaljer

ID: 4385
#: 1396
Publisert til: 2035-11-07 20:11:00

Beskrivelse

Psykiatrialliansen tilrettelegger aktivitetstilbud for mennesker som er berørt av psykiske lidelser. Vi har som særlig mål å hjelpe folk ut av isolasjon og ensomhet som er et stort problem for mange.

Mange ønsker å bli mer fysisk aktiv men klarer ikke å sette planene ut i live. Ved å legge til rette for fysisk aktivitet i trygge omgivelser blir det lettere å komme i gang for den enkelte. Vi tilbyr aktiviteter der det sosiale kanskje er vel så viktig som det å prestere. Psykiatrialliansen er et lavterskeltilbud der du selv velger hvor ofte og hvor mye du vil være med.

Kilde: Psykiatrialliansen

Hordaland Askøy Austevoll Austrheim Bergen Bømlo Eidfjord Fedje Fitjar Fusa Granvin Jondal Kvam Kvinnherad Lindås Masfjorden Modalen Odda Osterøy Radøy Samnanger Sveio Tysnes Ullensvang Ulvik Vaksdal Voss Øygarden Etne (Hordaland) Meland (Hordaland) Os (Hordaland) Stord (Hordaland) Fjell (Hordaland) Sund (Hordaland) Alver kommune (Hordaland) Voss herad (Hordaland)

Detaljer

Tema Psykiske lidelser


tips oss

Last ned vår informasjonsplakat

plakat hjelptilhjelp 2018 stor

Bruk gjerne denne plakaten til å informere om hjelptilhjelp.no på helsestasjonen, legekontoret, eller andre steder hvor det passer å informere om nettsiden.