Abonner på vårt nyhetsbrev

Få spennende nyheter om psykisk helse, angst, depresjon, autisme, ADHD, og mye mer

Akkurat nå: 10601 abonnenter

Frisklivs- og meistringssenteret. Askøy, Fjell, Sund og Øygarden

Detaljer

ID: 3456
Antall ganger lest: 810
Oppføringen utgår: 2035-03-27 13:27:00
Frisklivs- og meistringssenteret. Askøy, Fjell, Sund og Øygarden

Beskrivelse

Frisklivs- og meistringssenteret er eit interkommunalt helsetilbod for innbyggjarar i Askøy, Fjell, Sund og Øygarden som hjelper deg til å ta grep om eiga helse og endre levevaner.

Vårt  mål er å gi auka kunnskap, motivasjon og erfaringar som fører til gode  levevanar, betre helse og auka livskvalitet.

Ønskjer du å delta i våre tilbod må du ha ein Frisklivsresept frå fastlege / spesialist.

 

For innbyggere i Fjell kommune, se også:

https://www.fjell.kommune.no/helse-og-omsorg/friskliv-og-meistring/

Sted

Sund, Hordaland
Straume


Gjør et nytt søk  Om frisklivsentralen

 

Frisklivssentralen er en helsefremmende og forebyggende kommunal helsetjeneste. Målgruppen er de som har økt risiko for, eller som har utviklet sykdom og trenger støtte til å endre levevaner og mestre helseutfordringer.

Alle frisklivssentraler skal gi kunnskapsbasert hjelp til fysisk aktivitet, kosthold og snus- og røykeslutt. Frisklivssentralene kan i tillegg tilby kurs i mestring av depresjon (KiD) og belastning (KiB), veiledning ved søvnvansker og samtaler om alkoholvaner.

Mange frisklivssentraler har egne tilbud til barn og unge og deres foresatte, eldre og innvandrere. Tilbudene gis i egen regi og/eller i samarbeid med andre aktører eller nabokommuner.

På frisklivssentralen legges det vekt på en helhetlig tilnærming og å styrke fysiske, mentale og sosiale ressurser for helse, endring og mestring. Tilbudene utformes slik at brukere kan delta uavhengig av helseutfordringer og diagnose. 

 

Gå til oversikten over frisklivsentraler her

 

Les også