Abonner på vårt nyhetsbrev

Få spennende nyheter om psykisk helse, angst, depresjon, autisme, ADHD, og mye mer

Akkurat nå: 10646 abonnenter

Frisklivsentralen. Tvedestrand

Detaljer

ID: 5731
Antall ganger lest: 92
Oppføringen utgår: 2037-11-20 23:28:00
Frisklivsentralen. Tvedestrand

Beskrivelse

Vi har dessverre ikke funnet informasjon om Frisklivsentralen på Tvedestrand kommune sine nettsider. Du kan få mer informasjon om tilbudet ved å kontakte kommunen på telefon 37 19 95 00 eller mail postmottak@tvedestrand.kommune.no.

Sted

Tvedestrand, Aust-Agder
Tvedestrand


Gjør et nytt søk  Om frisklivsentralen

 

Frisklivssentralen er en helsefremmende og forebyggende kommunal helsetjeneste. Målgruppen er de som har økt risiko for, eller som har utviklet sykdom og trenger støtte til å endre levevaner og mestre helseutfordringer.

Alle frisklivssentraler skal gi kunnskapsbasert hjelp til fysisk aktivitet, kosthold og snus- og røykeslutt. Frisklivssentralene kan i tillegg tilby kurs i mestring av depresjon (KiD) og belastning (KiB), veiledning ved søvnvansker og samtaler om alkoholvaner.

Mange frisklivssentraler har egne tilbud til barn og unge og deres foresatte, eldre og innvandrere. Tilbudene gis i egen regi og/eller i samarbeid med andre aktører eller nabokommuner.

På frisklivssentralen legges det vekt på en helhetlig tilnærming og å styrke fysiske, mentale og sosiale ressurser for helse, endring og mestring. Tilbudene utformes slik at brukere kan delta uavhengig av helseutfordringer og diagnose. 

 

Gå til oversikten over frisklivsentraler her

 

Les også