facebook 

Finn psykisk hjelp der du bor

 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få spennende nyheter om psykisk helse, angst, depresjon, autisme, ADHD, og mye mer

Akkurat nå: 11766 abonnenter

Kurs og konferanser. RVTS Øst

Detaljer

ID: 3969
#: 1947
Publisert til: 2035-05-11 20:49:00

Beskrivelse

RVTS Øst har en grunnleggende forståelse om at kunnskap først gir en merverdi når den omsettes i handling. Når en organisasjon skal utvikle egen praksis i ønsket retning, er det kollegiumet, ikke enkeltindivider alene, som sammen må utvikle den yrkesrelevante handlingskompetanse.

En slik forståelse av kompetanseutvikling krever et langvarig samarbeid mellom RVTS og tjenesteapparatet. For å nå målsetningen samarbeider vi nært både med fagfolk og ledere om innhold og gjennomføring av kompetanseutviklingsprogrammet.

Derfor er vi i liten grad leverandør av mer kortsiktige kurs, men vi vil legge ut de kurs-/fagdagene vi arrangerer på denne siden. Vi vil også legge ut aktuelle kurs/konferanse-tilbud fra våre samarbeidspartnere.

Detaljer

Kurstemaer Familie og samliv, Barn og unge, Psykoterapi og behandling, Psykiske problemer, Selvmord og selvskading, Vold og traumer
Sted Østlandet
Tidspunkt Uspesifisert


Last ned vår informasjonsplakat

plakat hjelptilhjelp 2018

Bruk gjerne denne plakaten til å informere om hjelptilhjelp.no på helsestasjonen, legekontoret, eller andre steder hvor det passer å informere om nettsiden.