Abonner på vårt nyhetsbrev

Få spennende nyheter om psykisk helse, angst, depresjon, autisme, ADHD, og mye mer

Akkurat nå: 10068 abonnenter

Grupper for pårørende ved rusavhengighet. Haugesund

Detaljer

ID: 5343
Antall ganger lest: 59
Oppføringen utgår: 2027-11-05 00:50:00

Relaterte hjelpetilbud / kurs

NB: Kartbeskrivelsen kan være misvisende (!). Kontakt arrangøren for oppdatert informasjon.
Grupper for pårørende ved rusavhengighet. Haugesund

Beskrivelse

Mødregruppe - møtes hver 14 dag tirsdags ettermiddag året rundt (minus ferier)

Pargruppe - For foreldre(ste-foreldre) som har barn mellom 18 - 30 år som sliter med rus. Oppstart så snart det er tilstrekkelig interesserte påmeldt. Det vil være 6 samlinger på ettermidagstid.

Pårørendegruppe (for voksne barn av, søsken og partnere/x-patnere) - møtes hver 14 dag dagtid året rundt (minus ferier). Oppstart 19.mai 2016, ta kontakt snarest om dette er noefor DEG!

Barnegruppe (6-9 år) og (9-12 år). Tilbud til barn som har/har hatt foreldre med rus/alkoholproblem. Grupper vår og høst, ta kontakt for mer informasjon!

Ungdomsgruppe (13 - 16 år) og (16-18 år). Et tilbud til ungdom som har en person i nær familie som sliter/ har slitt med et rus-/alkoholproblem. Det vil være plass til max.7 personer i gruppen som vil bestå av 6-10 samlinger (hver 14 dag). Nye grupper starter så snart vi har nok påmeldte.

Mannsgruppe Et tilbud til menn om å møte andre i tilsvarende situasjon. Gruppen er for deg som er partner/ektefelle, far, bror eller vokst opp med foreldre som har hatt et rus-/alkoholproblem. Det vil være 8-10 samlinger, hvor vi møtes hver 14 dag på ettermiddagstid.

Etterlatte etter rusrelaterte dødsfall Tilbud til pårørende som har mistet noen i nær familie av rusrelaterte årsaker. Oppstart etter behov.

Detaljer

Type kurs Barn og unge, Pårørende, Rusproblemer, Samlivskurs

Sted

Vindafjord, Rogaland
Breidablikgata 57, 5528 Haugesund

Les også