psykisk-hjelp

 

Oversikt over psykisk hjelp
og kurstilbud

 

Trondheim

By No machine-readable author provided. Reas0n assumed (based on copyright claims). [GFDL, CC-BY-SA-3.0 or CC BY 2.5 ], via Wikimedia Commons

LINK Trondheim. Senter for selvhjelp og mestring #

Frivillige / ideelle tilbud

Detaljer

ID: 9932
#: 177
Publisert til: 2027-10-30 17:37:00

Beskrivelse

LINK Trondheim er et sted for alle, uavhengig av hvilket problem man har. Vi er et knutepunkt for alle som ønsker å bearbeide sine livsproblemer sammen med andre i en selvorganisert selvhjelpsgruppe.

Her kan mennesker i ulike livssituasjoner og med ulike problemer delta. For eksempel hvis man er ensom, har havnet utenfor arbeidslivet, sliter med hverdagen som student, er pårørende til noen som sliter, strever med pensjonisttilværelse, familie- og vennerelasjoner, forhold på arbeidsplassen eller annet som gjør hverdagen din mer problematisk enn du ønsker.

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Ønsker du å mestre hverdagen din bedre? Ønsker du å sitte i førersetet og ta ansvar for å få det bedre? Kanskje er en selvorganisert selvhjelpsgruppe en tilbud som kan gjøre det litt enklere for deg å håndtere det som er vanskelig.

Sør-Trøndelag Agdenes Bjugn Frøya Hitra Holtålen Klæbu Malvik Meldal Melhus Midtre Gauldal Oppdal Orkdal Rennebu Roan Røros Selbu Skaun Snillfjord Trondheim Tydal Ørland Hemne (Sør-Trøndelag) Osen (Sør-Trøndelag) Åfjord (Sør-Trøndelag) Heim (Sør-Trøndelag) Nærøysund (Trøndelag)

Detaljer

Type tjeneste Selvhjelpsgruppe
Les mer her... http://linktrondheim.no/


Annonse

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les spennende nyheter om angst, depresjon, ADHD, autisme, og mye mer.

 
Akkurat nå: 13160 abonnenter